Për gazetarët, Anëtarët e Parlamentit Evropian dhe anëtarë të Komisionit Evropian që ne ofrojmë këtë “button prioritet” për çdo pyetje në çdo gjuhë që ata mund të kenë lidhje me bioteknologjia dhe biosigurinë. PRRI do të përgjigjet sa më shpejt të jetë e mundur, ku është e mundur duke u kthyer email, dhe ku kërkohet me emrin e një shkencëtar i cili është i gatshëm për të dhënë një intervistë në temë. Përgjigjet do të përfshihen në 'arkivin Lajme'.

Ne u përgjigjemi vetëm për kërkesat serioze, që do të thotë se ose adresa juaj e emailit vjen nga një sferë që tregon përkatësinë (e.g: xxx@ec.europa.eu ose xxx@europarl.europa.eu), ose përkatësia është përshkruar në mesazhin me një lidhje për organizatën tuaj.

Emri juaj (i nevojshëm)

Email juaj (i nevojshëm)

Subjekt

Mesazhi juaj

Ju lutem tregoni se ju jeni të njeriut
captcha