Bashkohu me ne – Regjistrohem

Anëtarësimi i PRRI është e hapur për Shkencëtarët e sektorit publik të përfshirë në hulumtim në bioteknologjisë moderne për të mirën e përbashkët. Anëtarësimi PRRI është pa pagese.

Anëtarët PRRI:

  • janë të pajisur me updates mbi zhvillimet e rëndësishme dhe aktivitetet e PRRI;
  • kam – nëpërmjet një fjalëkalim personal – qasje të “zonat anëtare” i internetit PRRI që përmbajnë informacion të mëtejshëm sfond, raportet e brendshme, projekt mendimet etj (Anëtarët PRRI cili regjistruar më parë 2015 do të duhet të ri-regjistrohen për të marrë një fjalëkalim)
  • inkurajohen që të jenë të përfshirë në aktivitetet PRRI, të tilla si duke marrë pjesë në takime dhe duke siguruar reagime në letra;
  • mund të kërkojë PRRI për të lehtësuar në kërkimin Financimi për të marrë pjesë në takime PRRI dhe negociatave ndërkombëtare për rregullimin bioteknologjia.

Për të zvogëluar mundësinë e spamit dhe fals regjistrimeve, procesi i regjistrimit është i ndarë në disa hapa, për t'u siguruar që ajo është me të vërtetë të regjistruar, dhe për të siguruar që njerëzit që regjistrohen janë shkencëtarë të sektorit publik me të vërtetë të përfshira në hulumtim në bioteknologjisë moderne.

Ju mund të filloni regjistrimin tuaj duke plotësuar në emrin dhe email adresën tuaj në formularin e mëposhtëm. Ju lutemi përdorni për regjistrimin -mail adresën tuaj në institutin tuaj, për të lehtësuar verifikimin e përkatësisë tuaj. (Vini re se pas teje regjistrimi është konfirmuar, ju mund të ndryshoni adresën tuaj e-mail më vonë në fjalëkalim të mbrojtur profilin tuaj anëtare).

Pas përfundimit të formularin e mëposhtëm, ju do të merrni një lidhje në email-adresën tuaj, në të cilën ju mund të klikoni për të plotësoni formularin e regjistrimit. Ju lutemi të jenë sa më të plota, dhe në çdo rast të hyjë në mënyrë të qartë titulli juaj akademik, dhe (në “kompani”) instituti juaj / organizata, dhe departamenti juaj. Përdorni emrat e plotë të institucioneve dhe jo shkurtesat. NRS Phone duhet të fillojë me “00” e ndjekur nga vendi nr. Regjistrimet që nuk përmbajnë informata të mjaftueshme do të fshihen.

Regjistrimi juaj mund të verifikohet përmes faqes institutit tuaj, ose duke kontaktuar me ju përmes emailit apo telefonit. pas regjistrimit, Anëtarësimi juaj do të bëhet "aktive", dhe ju do të merrni një konfirmim email.

Pasi regjistrimi është i plotë, Ju emrin, Organizimi dhe vendi do të përfshihet në Lista PRRI anëtarësimi.