Anëtarët PRRI

Që nga fillimi i Nismës Kërkimore publike dhe Rregullores në 2004, shumë shkencëtarë e sektorit publik kanë nënshkruar për këtë iniciativë globale.

Anëtarët PRRI:

  • merrni më të reja për zhvillime të rëndësishme dhe aktivitetet e PRRI;
  • mund të kërkojë PRRI për të lehtësuar në kërkimin e fondeve për të marrë pjesë në takime PRRI dhe negociatave ndërkombëtare për rregullimin bioteknologjia;
  • inkurajohen që të jenë të përfshirë në mënyrë aktive në aktivitete PRRI, të tilla si duke marrë pjesë në takime dhe duke siguruar reagime në letra;
  • kanë qasje në "zonat anëtare", në faqen e internetit PRRI që përmbajnë informacion të mëtejshëm sfond dhe draftet e pozicioneve.

Regjistrimi mund të bëhet nëpërmjet faqja e regjistrimit.

Si kohët e fundit 2015, PRRI ka filluar të ftojë anëtarë ekzistuese PRRI për t'u riregjistruar në faqen e regjistrimit, pjesërisht për të siguruar që informacioni në bazën e të dhënave PRRI dhe në faqen e internetit është deri në datën, dhe pjesërisht për shkak reregistration është e nevojshme për të marrë një fjalëkalim personal që i jep qasje në zonat anëtare në faqen e internetit PRRI.

Ky proces reregistration zhvillohet në hapa nga i afrohet direkt grupet e anëtarëve PRRI të riregjistruar, për të fituar përvojë me formularët e regjistrimit dhe procesit dhe të akorduar gjobë kur është e nevojshme. Deri në verën e vitit 2016 të gjithë anëtarët ekzistues PRRI do të kanë qenë të kontaktuar direkt me ftesën për të riregjistruar.

Si rezultat i këtij procesi, anëtarësia aktuale PRRI është paraqitur në dy lista më poshtë: parë listën e personave që regjistruar apo regjistruar që nga viti 2015, dhe më poshtë se një listë me anëtarët të cilët regjistrohen në periudhën 2004 - 2015

titull
Mbiemër
Emër
Institucioni i Kërkimeve dhe departamenti
Vend
Dr. Abbasi sophia Bioteknologji dhe Biologjike Këshilli i Kërkimeve Shkenca Angli
Dr. Abbasov Mehraj Resources Institute gjenetik i Enesit Azerbaixhan
No Title Abdallah Naglaa Cairo University Egjipt
Prof Acikgoz Azimi Ege University Turqi
Dr. Alfonso Anthony Filipine Rajs Research Institute Filipinet
Mrs Amirhusin Bahagiawati ICABIOGRAD Indonezi
Mrs Amiri Khorie Mohammad Mehdi Hulumtuesit e rinj dhe Elite Club, Takestan Branch, Universiteti islamik Azad, Takestan, Iran Iran
Prof Ammann Niklaus Universiteti i Bernës Zvicra
No Title Armenta Perez Vicente Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
Mrs Arreola Ana Sofia Ministria e Inovacionit, Shkencës dhe Teknologjisë e Jalisco. Meksikë
Dr. Arujanan Mahaletchumy Malajzia Qendra e Informacionit Bioteknologji Malajzia
Mrs Awalia sy NADFC RI Indonezi
No Title Bahcevandziev Kiril Politeknik i Coimbra, Coimbra Kolegji i Bujqësisë Portugali
Mr Barboza Uriel Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
No Title Bashyal Pawan Biosa Nepal
Dr. Bergman Hans Pension. dikur: zyra OMGJ, Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik dhe Mjedisit Holandë
Dr. Krevat Bosibori Kenia bujqësore dhe Organizata Blegtori Research Kenia
Prof Lule Jaroslav Instituti i Ushqimit Bioteknologjisë dhe Genomics, Departamenti i Genomics dhe molekulare Bioteknologji Ukrainë
Mr Boehm Christian R. Departamenti i Shkencave të bimëve, Universiteti i Kembrixhit Angli
Dr. Bohanec Borut Univ. e Lubjanës, Fakulteti Biotechnical Slovenia
Prof Bojinov Bojin Universiteti Bujqësor i Plovdiv Bulgari
Mrs Bonilla Ruelas Diana Priscilla Monterrey Instituti Teknologjik i Studimeve të Larta Meksikë
No Title Briceño Katherine Universidad de los Andes (ME) Venezuela
Mr Bryant David Universiteti i East Anglia Angli
Dr. Burssens Sylvia Agrolink Flanders / ILVO Belgjikë
No Title C Boobalan Healthcare Center Technology Innovation,IIT Madras Park Research Indi
Dr. Campos nadia KULeuven Belgjikë
Mrs Kujdesi Rita xhep - Qendra për Informim Bioteknologji Portugali
Mrs Castillo Guzman Andrea Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
No Title Centeno Martinez Ruth Eunice Zamorano Universiteti. Honduras
Prof Cetina Selim Universiteti Sabançi Turqi
No Title Chaurasia Anurag ICAR-NBAIM Indi
No Title Chiu krik Universiteti i Melburnit Australi
Mr Choudhary Bhagirath Qendra Bioteknologji Azia Jugore Indi
Dr. Conte Grand daniela Ministria e Agroindustry- Departamenti Bioteknologji Argjentinë
No Title Costa Maria Manuela Universiteti i Minho Portugali
Mr Custers Rene Instituti Flanders për Bioteknologji(VIB) Belgjikë
Mr Darko më shumë Cornell Aleanca për Shkencë, Universiteti Cornell Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mrs Dawar bujë Universiteti i Peshawar Pakistan
Dr. dollar Sylvie Instituti i Bimëve Bioteknologji Outreach (IPBO), VIB Belgjikë
Dr. Castro Neto Lira Amaro Agronomike Institutin e Pernambuco-IPA Brazil
Dr. de Souza Lucia ANBio = Shoqata Kombëtare e biosigurinë (ANBio) Zvicra
No Title Del Toro Runzer Claudia Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
No Title Hernández tyre Gonzalo Andrés Zamorano Universiteti El salvador
Mr DOHMEN Thomas Universiteti Teknik i Darmstadt Gjermani
Mr Dominguez-Gomez Daniel Student Instituti Kombëtar Politeknik Meksikë
Mr Dumont philippe Frëngjisht Shoqata e Bioteknologjisë Bimëve Francë
Prof Dwivedi Premendra Food Toksikologji Division, CSIR-Indian Institue i Toksikologjisë Kërkimit Indi
Dr. DZIDZIENYO DANIEL Universiteti i Ganës Gana
Dr. Eleblu John Shpëtimtari Yaw WACCI, Universiteti i Ganës Gana
Dr. Eriksson Dennis Universiteti Suedez i Shkencave Bujqësore (SLU), Departamenti i Mbarështim të Bimëve Suedi
Dr. Evan Sarah Universiteti Cornell Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Dr. Fatokun i krishterë Instituti Ndërkombëtar i Bujqësisë Tropical (IITA) Nigeri
Mr Ferrer Vera José Andrés Tecnologico de Monterrey kampus Guadalajara Meksikë
Dr. shkurt Pedro Instituti i Kimike dhe Biologjike Teknologji - Universiteti i ri i Lisbonës Portugali
Mr Flores Abraham Universidad Autonoma de Guadalajara Meksikë
Prof Freemont Paul Imperial College London Angli
Mr Frickh Johannes BMLFUW Austri
Dr. Friedman Robert J. Craig Venter Institute Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mr Fuentes Campos vizitoni Zamorano Universiteti Honduras
Mr Manriquez Garcia Luis Francisco Imperial College London Meksikë
Prof Ghareyazie Behzad Bioteknologji Instituti i Kërkimeve Iranit Iran
Prof Gheysen Godelieve Universiteti Ghent Belgjikë
No Title Gordon Michael Oregon State University Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Dr. Govila Om Prakash Profesor, Indian Bujqësore Research Institute, (Pension), Indi
Mr Gowers lugore Imperial College London Angli
Mr GRESSEL Jonathan Bimëve dhe mjedisore Shkenca, Weizmann Instituti i Shkencave Izrael
Dr. Grunewald Wim Instituti Flanders për Bioteknologji (VIB) Belgjikë
No Title Gusti Andi Ayu Ratih Anggraeni i papunë Francë
Dr. Hartung i sinqertë Julius Kuehn-Institute, Instituti për Biosafety në Bioteknologji Bimëve Gjermani
Prof Harwood Wendy John Innes Centre Angli
Mrs Hautea Samantha Universiteti Cornell Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Prof Hautea Desiree Universiteti i Filipine Los Banos, Instituti i Mbarështim të Bimëve Filipinet
Dr. Heijde Bërsi për kafshët VIB-International Plant Bioteknologji Outreach Belgjikë
Hello Archibald sustentio Gjermani
Dr. Hema Sacamba Aimé Omer Instituti i Mjedisit dhe Kërkimit Bujqësor (INERA) Burkina Faso
Mr Hernandez Medina Ricardo Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
Dr. çafkë David ish studiues Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mrs Herrera merly Zamorano Honduras
Mr kodër David Fermat Hill RW Ltd. Angli
Dr. Hodson Elizabeth Pontificia Universidad Javeriana Kolumbi
Dr. Hundleby Qindarkë John Innes Centre Angli
No Title Husaini AMJAD SKUAST Kashmir Indi
Mr Huseynov agjërimit shkollë Azerbaixhan
No Title Husna Naufal Sudirman University Përgjithshme Indonezi
Prof Jane Klaus-Dieter Wadi-Internatal University Gjermani
No Title Jimenez Rodriguez Mildred Gissel Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
No Title Joshi Amita Këshilli Assistance Research -Biotechnology Birac Indi
Dr. Joshi Amita Bioteknologji KËSHILLI NDIHMA RESEARCH Indi
Prof Juma Calestous Harvard Kennedy School Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Dr. ia plas të qeshurit Samira Sekretariati CPB NFP Iran
No Title kbn Rayana IAMMA SHBA
Dr. Keese Paul Universiteti i Ganës Gana
Prof Kinderlerer Julian Emeritus Profesor, Universiteti i Cape Town, Afrika e Jugut Afrika e Jugut
Mr Eja John Program IFPRI për biosigurinë Sistemet Holandë
No Title KUMAR VINESH Kannur UNIVERSITY , DEPARTAMENTI I APPLIED EKONOMIK Indi
Mr Kwisthout Jan Karel Ministery e Infrastrukturës dhe Mjedisit Holandë
Dr. Lentini Zaida University ICESI. Shkolla e Shkencave të Natyrës Kolumbi
No Title vija Addy Ministria e Inovacionit, Shkencës dhe Teknologjisë e Jalisco Meksikë
Prof Madkour Magdy Tokat thatë Agriculture Research Institute, Ain Shams University, Egjipt
Dr. Malik Kauser Forman Christian College (A University Chartered) Pakistan
Mr Martin del Campo Sainz Alan Armando Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
Dr. Mathur Dr. Shivangi President Science College Indi
Dr. Mayer Jorge Kokrra Research & Development Corporation Australi
Mr Mayorov Alexander Universiteti i Kembrixhit Angli
Mr McCoy Tim Programet Virginia Tech Pesticidet / Departamenti i Entomologji Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mr Mehta Devang Instituti Federal Zviceran të Teknologjisë në Zyrih (ETHZ), Departamenti i Biologjisë Zvicra
No Title më shumë pamje - Indonezi
No Title Mergeay Max Qendra belg për Bërthamore SCK.CEN Energjisë Belgjikë
No Title Mezzetti Bruno Departamenti i Bujqësisë, Universiteti Politeknik Marche Itali
Mr Mhagama saleh studentët Tanzania
Dr. emër Douglas Universiteti i Nairobi Kenia
Dr. Momtaz Osama Bujqësia Institucioni i Kërkimeve Gjenetike Inxhinieri Egjipt
No Title Monti im Universiteti i Kembrixhit Angli
Dr. Morandini Piero Departamenti i Biosciences - Universiteti i Milanos Itali
Dr. Morris Jane Pension. Universiteti i Pretoria, Qendra Afrikan për Teknologjitë Gene Angli
Dr. Mugoya Charles Këshilli Kombëtar Uganda për Shkencës dhe Teknologjisë Uganda
No Title Munankarmi Nabin BSN (Shoqëria Bioteknologji i Nepal)
Mr Mundt Max Instituti Max Planck për Mikrobiologjisë Tokësor, Qendra për Mikrobiologjia sintetike Gjermani
No Title Navarrete Ian Universiteti Georg-gusht të Goettingen Gjermani
No Title NAZIR Shahid Ayub Instituti i Kërkimeve Bujqësore, Faisalabad Pakistan
No Title Neelakantan Anoop E.I.DuPont India Indi
Mr Niespolo Fabio FSN Belgjikë
Mr Norero Daniel Universiteti Katolik i Kilit Kili
No Title Nur Cahyono Putro Yohanes Gjykata e Lartë Indonezi
Dr. Nwankwo Uche Universiteti i Winnipeg Kanadë
Mr Ochoa Zermeño Santiago Instituti Teknologjik i Arsimit të Lartë të Monterrey Meksikë
Dr. Onyia Christine NABDA Nigeri
No Title Orozco Paul Ivan Universiteti i San Carlos Guatemala Guatemala
No Title Ortiz Berrocal Marlene CCG-UNAM & C-masa Meksikë
No Title Paes de Andrade Paul Universiteti i Federal Pernambuco Brazil
No Title Paiva jorge Almiro Instituti i Bimëve Gjenetikës polak Akademisë së Shkencave Poloni
No Title Palicio realtion ADRIANA NICOLE Zamorano Universiteti Honduras
Dr. Parrott Wayne University of Georgia Qendrës për të Aplikuara Gjenetike Technologies Shtetet e Bashkuara të Amerikës
No Title Pech Almeida Juan Leopoldo itesm CQ Meksikë
No Title Rábago Pérez Diana Joanna Monterrey Instituti Teknologjik i Studimeve të Larta Meksikë
Mr Pérez Vásquez Julio Arturo Zamorano Universiteti Honduras
Dr. Peters Chris Sense Rreth Shkencës Angli
Mr Pizarro Medina Saul Fernando itesm Meksikë
Mr PRIYANTO ARIF INDONESIA Indonezi
Dr. Quemada Mburravec Donald Danforth Plant Science Center Shtetet e Bashkuara të Amerikës
No Title Ragini Sreeja Tamil Nadu Universiteti Bujqësor Indi
Mrs Ramandhani Aztanti University widyatama Indonezi
No Title grua razhit Usha University Manipal, Departamenti i Shëndetit Publik Indi
Dr. Roberts Richard nderuar profesor, Universiteti Boston dhe Universiteti Verilindor, SHBA. Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Dr. Shkëmb Maria Mercedes Tecnologico de Monterrey Meksikë
No Title Rodriguez Aidee Universiteti Autonom i Queretaro Meksikë
Mr Rodriguez Colorado Eric Alexander University TecMilenio Meksikë
No Title Ronald Pamela Universiteti i Kalifornisë, Davis Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Dr. sagë Laszlo Qendra Kërkimore bujqësore, Akademia Hungareze e Shkencave Hungari
Dr. Sahu adhurim U.S. Food and Drug Administration Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Dr. Schiemann Joachim Julius Institute Kuehn Gjermani
Prof. Schouten Henk Research University Wageningen Holandë
Dr. Schröder Wolfgang Umeå University Suedi
Dr. Scorza Ralph USDA ARS- Shtetet e Bashkuara të Amerikës
No Title Silva manuela Superior Instituti i Agronomisë (ESHTE NJE), Universiteti i Lisbonës Portugali
Mrs Sirky ays Ghent Universiteti Fakulteti Juridik Belgjikë
Dr. SIRVAS-Cornejo SUSANA Instituti Teknologjik i Prodhimit, DG Research-Bioteknologji Peru
No Title Smyth Stuart Universiteti i Saskatchewan Kanadë
Dr. buf Slawomir Edukate bimore dhe Instituti aklimatizimit Instituti Kombëtar i Shkencës Poloni
Dr. Stepanova Natalia Qendra e Bioteknologji RAS Research Rusi
Dr. stes Elisabeth Instituti Flanders për Bioteknologji (VIB) Belgjikë
Mr Stirrop Thomas Universiteti i East Anglia Angli
Dr. Suntharalingam Chubashini Malajzia Agricultural Research dhe Development Institute Malajzia
No Title Suntharalingam Chubashini MARDI Malajzia
No Title huwal Shyam Universiteti Laval Kanadë
Dr. Svoboda Zdenka Biologji Qendra AS CR v.v.i., Instituti i Entomologji Republika Çeke
Mrs Szkarlat Monika Anna Fakulteti i Shkencave Politike, Maria Curie-Sklodowska Universitetit Poloni
Mr tajalifar Mehdiu Pardis(e gjelbër) Iran
Mr tajalifar Mehdiu shërbimet e bujqësisë(Pardis(e gjelbër) Iran
No Title Tamayo Ramos Diana Isabel Instituto Tecnologico de Estudios Superiores de Monterrey Meksikë
No Title term Nji Tizi Clauvis Universiteti Ghent Belgjikë
Prof TENG PAUL Instituti Kombëtar i Arsimit, Nanyang Tech University Singapore Singapore
No Title Thakur RajeevKumar Riddhi Siddhi Roquette Private Limited Indi
Mr Tours Heber UANL Meksikë
Dr. Travella silvia VIB - International Plant Bioteknologji Outreach Belgjikë
Dr. nga Eenenaam Alison Universiteti i Kalifornisë, Davis Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Prof van Montagu Bërsi për kafshët Gent Universiteti Belgjikë
No Title vonë ETHIRAJAN NETHAJI Mariappan University Sathyabama Indi
Prof Ventura Arnoldo Komisioni Kombëtar për Shkencë dhe Teknologji Xhamaika
Mr Ventura Martinez Luis Antonio Universiteti Kombëtar Autonom të Meksikës Meksikë
Prof Verbruggen Nathalie Pa Universiteti i Brukselit (ULB) Belgjikë
Mr felix Villegas Eliel Ignacio Tec De Monterrey Meksikë
Mr Voorend Wannes Instituti Flanders për Bioteknologji (VIB) Belgjikë
Prof Watanabe Kazuo Research Center Gene, Universiteti i Tsukuba Japoni
Dr. Wesseler Justus Universiteti Wageningen Holandë
Dr. YASOBANT sandale Universiteti i Bonit Gjermani
Prof Yemets në të Instituti i Ushqimit Bioteknologjisë dhe Genomics NASU Ukrainë
No Title ZAMARRIPA FLORES ALMA DELIA Tecnologico de Monterrey Campus Guadalajara Meksikë
No Title Zenteno Grupi Jump Joaquin Universitetin e Oslos Norvegji
Prof Zryd Jean-Pierre UNIL Zvicra

nga 2004 – 2015

titull
Mbiemër
Emër
Institucioni i Kërkimeve dhe departamenti
Vend
Dr Abbasi sophia Bioteknologji & Biologjike Këshilli i Kërkimeve Shkenca Angli
Dr Abbasov Mehraj Resources Institute gjenetik i Enesit Azerbaixhan
e paspecifikuar Abdallah Naglaa Cairo University Egjipt
Prof Acikgoz Azimi Ege University Turqi
Dr Alfonso Anthony Filipine Rajs Research Institute Filipinet
Ms Amirhusin Bahagiawati ICABIOGRAD Indonezi
Prof Ammann Niklaus Universiteti i Bernës Zvicra
e paspecifikuar Armenta Perez Vicente Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
Ms Arreola Ana Sofia Ministria e Inovacionit, Shkencës dhe Teknologjisë e Jalisco. Meksikë
Dr Arujanan Mahaletchumy Malajzia Qendra e Informacionit Bioteknologji Malajzia
Bahcevandziev Kiril Politeknik i Coimbra, Coimbra Kolegji i Bujqësisë Portugali
Mr Barboza Uriel Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
Dr Bergman Hans Pension. dikur: zyra OMGJ, Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik dhe Mjedisit Holandë
Prof Lule Jaroslav Instituti i Ushqimit Bioteknologjisë dhe Genomics, Departamenti i Genomics dhe molekulare Bioteknologji Ukrainë
Mr Boehm Christian R. Departamenti i Shkencave të bimëve, Universiteti i Kembrixhit Angli
Dr Bohanec Borut Univ. e Lubjanës, Fakulteti Biotechnical Slovenia
Prof Bojinov Bojin Universiteti Bujqësor i Plovdiv Bulgari
Ms Bonilla Ruelas Diana Priscilla Monterrey Instituti Teknologjik i Studimeve të Larta Meksikë
Briceño Katherine Universidad de los Andes (ME) Venezuela
Mr Bryant David Universiteti i East Anglia Angli
Dr Burssens Sylvia Agrolink Flanders / ILVO Belgjikë
Dr Campos nadia KULeuven Belgjikë
Ms Kujdesi Rita xhep - Qendra për Informim Bioteknologji Portugali
Ms Castillo Guzman Andrea Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
Centeno Martinez Ruth Eunice Zamorano Universiteti. Honduras
Prof Cetina Selim Universiteti Sabançi Turqi
e paspecifikuar Chaurasia Anurag ICAR-NBAIM Indi
Mr Choudhary Bhagirath Qendra Bioteknologji Azia Jugore Indi
Dr Conte Grand daniela Ministria e Agroindustry- Departamenti Bioteknologji Argjentinë
e paspecifikuar Costa Maria Manuela Universiteti i Minho Portugali
Mr Custers Rene Instituti Flanders për Bioteknologji(VIB) Belgjikë
Mr Darko më shumë Cornell Aleanca për Shkencë, Universiteti Cornell Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Ms Dawar bujë Universiteti i Peshawar Pakistan
Dr dollar Sylvie Instituti i Bimëve Bioteknologji Outreach (IPBO), VIB Belgjikë
Dr Castro Neto Lira Amaro Agronomike Institutin e Pernambuco-IPA Brazil
Dr de Souza Lucia ANBio = Shoqata Kombëtare e biosigurinë (ANBio) Zvicra
Del Toro Runzer Claudia Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
e paspecifikuar Hernández tyre Gonzalo Andrés Zamorano Universiteti El salvador
Mr DOHMEN Thomas Universiteti Teknik i Darmstadt Gjermani
Mr Dominguez-Gomez Daniel Student Instituti Kombëtar Politeknik Meksikë
Mr Dumont philippe Frëngjisht Shoqata e Bioteknologjisë Bimëve Francë
Prof Dwivedi Premendra Food Toksikologji Division, CSIR-Indian Institue i Toksikologjisë Kërkimit Indi
Dr DZIDZIENYO DANIEL Universiteti i Ganës Gana
Dr Eleblu John Shpëtimtari Yaw WACCI, Universiteti i Ganës Gana
Dr Eriksson Dennis Universiteti Suedez i Shkencave Bujqësore (SLU), Departamenti i Mbarështim të Bimëve Suedi
Dr Evan Sarah Universiteti Cornell Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Dr Fatokun i krishterë Instituti Ndërkombëtar i Bujqësisë Tropical (IITA) Nigeri
Mr Ferrer Vera José Andrés Tecnologico de Monterrey kampus Guadalajara Meksikë
Dr shkurt Pedro Instituti i Kimike dhe Biologjike Teknologji - Universiteti i ri i Lisbonës Portugali
Mr Flores Abraham Universidad Autonoma de Guadalajara Meksikë
Prof Freemont Paul Imperial College London Angli
Mr Frickh Johannes BMLFUW Austri
Dr Friedman Robert J. Craig Venter Institute Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mr Fuentes Campos vizitoni Zamorano Universiteti Honduras
Mr Manriquez Garcia Luis Francisco Imperial College London Meksikë
Prof Ghareyazie Behzad Bioteknologji Instituti i Kërkimeve Iranit Iran
Prof Gheysen Godelieve Universiteti Ghent Belgjikë
Dr Govila Om Prakash Profesor, Indian Bujqësore Research Institute, (Pension), Indi
Mr Gowers lugore Imperial College London Angli
Prof GRESSEL Jonathan bimë & Shkenca mjedisore, Weizmann Instituti i Shkencave Izrael
Dr Grunewald Wim Instituti Flanders për Bioteknologji (VIB) Belgjikë
Dr Hartung i sinqertë Julius Kuehn-Institute, Instituti për Biosafety në Bioteknologji Bimëve Gjermani
Prof Harwood Wendy John Innes Centre Angli
Prof Hautea Desiree Universiteti i Filipine Los Banos, Instituti i Mbarështim të Bimëve Filipinet
Ms Hautea Samantha Universiteti Cornell Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Dr Heijde Bërsi për kafshët VIB-International Plant Bioteknologji Outreach Belgjikë
Dr Hema Sacamba Aimé Omer Instituti i mjedisit dhe Hulumtime Bujqësore (INERA) Burkina Faso
Mr Hernandez Medina Ricardo Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
Ms Herrera merly Zamorano Honduras
Dr Hodson Elizabeth Pontificia Universidad Javeriana Kolumbi
Dr Hundleby Qindarkë John Innes Centre Angli
Prof Jane Klaus-Dieter Wadi-Internatal University Gjermani
Jimenez Rodriguez Mildred Gissel Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
e paspecifikuar Joshi Amita Këshilli Assistance Research -Biotechnology Birac Indi
Prof Juma Calestous Harvard Kennedy School Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Dr Keese Paul Universiteti i Ganës Gana
Prof Kinderlerer Julian Emeritus Profesor, Universiteti i Cape Town, Afrika e Jugut Afrika e Jugut
Mr Eja John Program IFPRI për biosigurinë Sistemet Holandë
Dr Lentini Zaida University ICESI. Shkolla e Shkencave të Natyrës Kolumbi
vija Addy Ministria e Inovacionit, Shkencës dhe Teknologjisë e Jalisco Meksikë
Prof Madkour Magdy Tokat thatë Agriculture Research Institute, Ain Shams University, Egjipt
Dr Malik Kauser Forman Christian College (A University Chartered) Pakistan
Mr Martin del Campo Sainz Alan Armando Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
Dr Mayer Jorge Kokrra Research & Korporata për Zhvillim Australi
Mr Mayorov Alexander Universiteti i Kembrixhit Angli
Mr McCoy Tim Programet Virginia Tech Pesticidet / Departamenti i Entomologji Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mr Mehta Devang Instituti Federal Zviceran të Teknologjisë në Zyrih (ETHZ), Departamenti i Biologjisë Zvicra
e paspecifikuar Mezzetti Bruno Departamenti i Bujqësisë, Universiteti Politeknik Marche Itali
Dr emër Douglas Universiteti i Nairobi Kenia
Dr Momtaz Osama Bujqësia Institucioni i Kërkimeve Gjenetike Inxhinieri Egjipt
Monti im Universiteti i Kembrixhit Angli
Dr Morandini Piero Departamenti i Biosciences - Universiteti i Milanos Itali
Dr Morris Jane Pension. Universiteti i Pretoria, Qendra Afrikan për Teknologjitë Gene Angli
Dr Mugoya Charles Këshilli Kombëtar Uganda për Shkencës dhe Teknologjisë Uganda
Mr Mundt Max Instituti Max Planck për Mikrobiologjisë Tokësor, Qendra për Mikrobiologjia sintetike Gjermani
e paspecifikuar Navarrete Ian Universiteti Georg-gusht të Goettingen Gjermani
NAZIR Shahid Ayub Instituti i Kërkimeve Bujqësore, Faisalabad Pakistan
Mr Norero Daniel Universiteti Katolik i Kilit Kili
Dr Nwankwo Uche Universiteti i Winnipeg Kanadë
Mr Ochoa Zermeño Santiago Instituti Teknologjik i Arsimit të Lartë të Monterrey Meksikë
Dr Onyia Christine NABDA Nigeri
e paspecifikuar Orozco Paul Ivan Universiteti i San Carlos Guatemala Guatemala
Ortiz Berrocal Marlene CCG-UNAM & C-masë Meksikë
e paspecifikuar Paes de Andrade Paul Universiteti i Federal Pernambuco Brazil
Paiva jorge Almiro Instituti i Bimëve Gjenetikës polak Akademisë së Shkencave Poloni
Palicio realtion ADRIANA NICOLE Zamorano Universiteti Honduras
Dr Parrott Wayne University of Georgia Qendrës për të Aplikuara Gjenetike Technologies Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Rábago Pérez Diana Joanna Monterrey Instituti Teknologjik i Studimeve të Larta Meksikë
Mr Pérez Vásquez Julio Arturo Zamorano Universiteti Honduras
Dr Peters Chris Sense Rreth Shkencës Angli
Mr Pizarro Medina Saul Fernando itesm Meksikë
Dr Quemada Mburravec Donald Danforth Plant Science Center Shtetet e Bashkuara të Amerikës
grua razhit Usha University Manipal, Departamenti i Shëndetit Publik Indi
Dr Roberts Richard nderuar profesor, Universiteti Boston dhe Universiteti Verilindor, SHBA. Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Dr Shkëmb Maria Mercedes Tecnologico de Monterrey Meksikë
Mr Rodriguez Colorado Eric Alexander University TecMilenio Meksikë
e paspecifikuar Ronald Pamela Universiteti i Kalifornisë, Davis Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Dr sagë Laszlo Qendra Kërkimore bujqësore, Akademia Hungareze e Shkencave Hungari
Dr Schiemann Joachim Julius Institute Kuehn Gjermani
Dr Schouten Henk Research University Wageningen Holandë
Dr Schröder Wolfgang Umeå University Suedi
Dr Scorza Ralph USDA ARS- Shtetet e Bashkuara të Amerikës
e paspecifikuar Silva manuela Superior Instituti i Agronomisë (ESHTE NJE), Universiteti i Lisbonës Portugali
Ms Sirky ays Ghent Universiteti Fakulteti Juridik Belgjikë
Dr SIRVAS-Cornejo SUSANA Instituti Teknologjik i Prodhimit, DG Research-Bioteknologji Peru
e paspecifikuar Smyth Stuart Universiteti i Saskatchewan Kanadë
Dr buf Slawomir Edukate bimore dhe Instituti aklimatizimit Instituti Kombëtar i Shkencës Poloni
Dr Stepanova Natalia Qendra e Bioteknologji RAS Research Rusi
Dr stes Elisabeth Instituti Flanders për Bioteknologji (VIB) Belgjikë
Mr Stirrop Thomas Universiteti i East Anglia Angli
Suntharalingam Chubashini MARDI Malajzia
Dr Suntharalingam Chubashini Malajzia Agricultural Research dhe Development Institute Malajzia
e paspecifikuar huwal Shyam Universiteti Laval Kanadë
Dr Svoboda Zdenka Biologji Qendra AS CR v.v.i., Instituti i Entomologji Republika Çeke
Ms Szkarlat Monika Anna Fakulteti i Shkencave Politike, Maria Curie-Sklodowska Universitetit Poloni
e paspecifikuar Tamayo Ramos Diana Isabel Instituto Tecnologico de Estudios Superiores de Monterrey Meksikë
e paspecifikuar term Nji Tizi Clauvis Universiteti Ghent Belgjikë
Prof TENG PAUL Instituti Kombëtar i Arsimit, Nanyang Tech University Singapore Singapore
Mr Tours Heber UANL Meksikë
Dr Travella silvia VIB - International Plant Bioteknologji Outreach Belgjikë
Dr nga Eenenaam Alison Universiteti i Kalifornisë, Davis Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Prof van Montagu Bërsi për kafshët Gent Universiteti Belgjikë
Prof Ventura Arnoldo Komisioni Kombëtar për Shkencë dhe Teknologji Xhamaika
Mr Ventura Martinez Luis Antonio Universiteti Kombëtar Autonom të Meksikës Meksikë
Prof Verbruggen Nathalie Pa Universiteti i Brukselit (ULB) Belgjikë
Mr felix Villegas Eliel Ignacio Tec De Monterrey Meksikë
Mr Voorend Wannes Instituti Flanders për Bioteknologji (VIB) Belgjikë
Prof Watanabe Kazuo Research Center Gene, Universiteti i Tsukuba Japoni
Dr Wesseler Justus Universiteti Wageningen Holandë
Dr YASOBANT sandale Universiteti i Bonit Gjermani
e paspecifikuar ZAMARRIPA FLORES ALMA DELIA Tecnologico de Monterrey Campus Guadalajara Meksikë
e paspecifikuar Zenteno Grupi Jump Joaquin Universitetin e Oslos Norvegji
Prof Zryd Jean-Pierre UNIL Zvicra