Komiteti Drejtues

PRRI është koordinuar nga një Komitet Drejtues i përbërë nga shkencëtarë kërkimore publike nga të gjitha rajonet e ndryshme të botës të përfshira në bioteknologjia dhe rregulloret.

Anëtarët e Komitetit Drejtues PRRI janë:

 • Prof. i nderuar. Klaus Ammann, Universiteti i Bernës, Zvicra
 • Dr. Roger Beachy, Departamenti i Biologjisë, Washington University në St. Louis; dhe Instituti Global për Ushqim Siguri, Univ i Saskatchewan, Kanadë
 • Prof. Jaroslav Blume, Instituti i Ushqimit Bioteknologjisë dhe Genomics, Departamenti i Genomics dhe molekulare Bioteknologji, Ukrainë
 • Prof. Bojin Bojinov, Plovdiv University, Bulgari
 • Prof. Selim Cetiner, Universiteti Sabançi, Turqi
 • Dr. Premendra Dwivedi, Food Toksikologji Division, CSIR-Indian Institue i Toksikologjisë Kërkimit, Indi
 • Prof. Jonathan GRESSEL, Weizmann Instituti i Shkencave, Izrael
 • Dr. Ismail El Hadrami, Laboratori i Bioteknologjisë, Mbrojtja dhe Shfrytëzimi i Burimeve Bimëve (Biotec-VRV) , Marok
 • Dr. Christian Fatokun, Instituti Ndërkombëtar i Bujqësisë Tropical (IITA), Nigeri
 • Prof. Behzad Ghareyazie, Qendra Strategjike e Kërkimit të Iranit, Iran
 • Prof. Desiree Hautea, Universiteti i Filipine Los Banos, Instituti i Mbarështim të Bimëve, Filipine
 • Prof. Julian Kinderlerer, Emeritus Profesor, Universiteti i Cape Town, Afrika e Jugut
 • Dr. Zaida Lentini,Qendra Ndërkombëtare për Bujqësi Tropical (CIAT), Kolumbi
 • Prof. Magdy Madkour, Thatë Toka bujqësore Research Institute, Ain Shams University, Egjipt
 • Prof. i nderuar. Marc van Montagu, Instituti për Bioteknologji Bimore për vendet në zhvillim (IPBO), Belgjikë (Kryetar)
 • Dr. Charles Mugoya, Këshilli Kombëtar Uganda për Shkencës dhe Teknologjisë, Uganda
 • Dr. Susana shërbejnë-Cornejo, Universidad Nacional Federico Villarreal, Peru
 • Dr. Natalia Stepanova, Bioengineering Qendra e Akademisë ruse të Shkencave (RAS), Rusi
 • Dr. Idah Sithole-Liang, Universiteti Zimbabve, Zimbabve
 • Prof. Paul Teng, Instituti Kombëtar i Arsimit, University Nanyang Tech, Singapore
 • Dr. Khaleel Arnoldo Ventura, Komisioni Kombëtar për Shkencë dhe Teknologji, Xhamaika.
 • Prof. Kazuo Watanabe, Universiteti i Tsukuba, Japoni

honoree Anëtarëve

 • Kryetari PRRI parë: Prof. i nderuar. Phil Dale, John Innes Centre, Angli
 • Themelues: Mr. Willy de Greef, Instituti i Bioteknologjisë Bimëve për vendet në zhvillim (IPBO)