Faqet e internetit dhe bloge në gjuhë të tjera

Çeke Gjuha

 • http://www.biotrin.cz/czpages/index.htm BIOTRIN është një organizatë jofitimprurëse e krijuar nga shkencëtarët. Qëllimi dhe misioni i shoqatës është të gjitha formave në dispozicion të kontribuojë në zhvillimin e arsimit, veçanërisht duke siguruar informacion mbi kërkimin shkencor dhe gjetjeve të tjera në fushën e bioteknologjisë moderne, veçanërisht në lidhje me organizmat e modifikuar gjenetikisht dhe shtri dhe profesional publik, Autoritetet shtetërore, Institucionet, kompanitë dhe subjektet e tjera për qëllim të edukimit në rritje dhe përhapjen e njohurive shkencore në përputhje me trendet globale.

Frëngjisht

Gjermanisht

 • www.biotech-gm-food.com
 • Wissenschaftlerkreis gjelbër Bioteknologji (WGG) e.V. WGG – Plattform für Wissenschaft und Kommunikation. In der modernen Pflanzenforschung nimmt die Gentechnik neben anderen Methoden längst einen wichtigen Platz ein. mundësitë e tyre të aplikimit janë të pafundme. Kompleksi Tema. Diskutimi rreth diskutueshme. shumë folës, shumë perspektiva, shumë emocione. lente opinion? Vetëm informacion objektiv bën të mundur!
  Shkencëtarët Grüne Gentechnik E.V. (WGG) është një platformë e koordinuar për të dhe nga shkencëtarët(n) departamente të ndryshme, të cilët të vendosur qëllimin, për të informuar publikun në lidhje me një temë komplekse të kuptueshme dhe faktike.
  WGG është shoqëria profesional i Shoqatës së Biologjisë, Biosciences dhe ESF -
  VBIO e.V.
 • InnoPlanta. Der Verein InnoPlanta e.V. nxit zhvillimin dhe përdorimin e metodave moderne të kultivimit të bimëve.

Italian

 • www.futuragra.it – Futuragra është një shoqatë e fermerëve të cilët për vite me rradhë ka luftuar për futjen e kulturave të modifikuara gjenetikisht në Itali për të përfituar mjedisin, cilësinë e produkteve dhe fermerëve. Në këtë faqe ju do të gjeni lajme për aktivitetet e Futuragra, OMGJ dhe implikimet e përdorimit të tyre në prodhimin bujqësor.
 • "Dashuri, artificial, i kultivuar: dialogu lashtë midis njeriut dhe natyrës ". Rimini Mbledhja dhe Shoqata Euresis. Allestita Mostra në edicionin e XXXIV të takimit Rimini, ora udhëtojnë, tregon historinë e bujqësisë dhe zbutje. Rruga është e përbërë nga panele dhe tekste shpjeguese që shpjegojnë rrugën e njeriut njëmijtë-së nga gjuetar-gatherer për fermer dhe efektin që ky i ka pasur në historinë e qytetërimit dhe të mjedisit. Duke filluar nga zgjedhja e wheats e para të kultivuara 10.000 vite më parë në të Gjysmëhënës pjellore, thekson zbulimet e mëdha dhe risitë që kanë shënuar rrugën, për të shkuar në aplikimin sistematik të njohurive të shkencës në dy shekujt e fundit dhe sfidat që shtrihen përpara. Tregojnë mund të jetë dhënë me qira në kërkesë të MeetingMostre shërbimit dhe të jetë e ekspozuar në shkolla, qendra kulturore, festivale publike, Ngjarjet private, etj. Ekipi profesional i MeetingMostre është në dispozicion për të kryer inspektime dhe për të krijuar prodhime origjinale me ekspozita siç ka ndodhur spektakolare në vendosjen Takimin Rimini. Ekspozita shoqërohet me një Katalogu që përmban rrugën e tekstit-ilustrimet tregojnë disa thellësi dhe.

Holandez

Portugalisht

Rumani

 

Suedez