Нашите најнови вести

Настани, публикации, вести: Јавноста научници од PRRI редовно се придонесува кон дебатата околу биотехнологијата.

Прикажи ги сите наши вести

Јули 20, 2018

Три предлози за да се обезбеди дека ЕУ не пропуштите можностите понудени од страна на уредување на растенијата геном

Press Release: Над шеесет организации и научни лидери се обрати отворено писмо до Жан-Клод Јункер. Over sixty organizations (public and private research centers, universities, academies, technical institutes, [...]
Февруари 7, 2018

Земјоделците иновираат со традиција

TEDxRovigo - Италијански земјоделец Дебора Piovà зборува за земјоделството, одржливост и иновации. Дали сме во можност да иновираат нашите традиции? Историјата на земјоделството е еден од континуирано [...]
Јануари 26, 2018

Станувајќи за работилници наука ЕУ

Чувство за наука држи Станувајќи работилница за наука ЕУ KoWi, Брисел (Troonstraat 98, 1050 Ixelles) во петок 16 Март 2018. овој бесплатен [...]